MULTIPLAN Insurance Agency

Η Ομάδα

Γνωρίστε τη πηγή όλων των υπηρεσιών μας, γνωρίστε την ομάδα μας

 

Ομάδα

Δεν μπορείς να επιτύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς μια δυνατή ομάδα. Αυτή είναι, εξάλλου, που θα κάνει την επιχείρηση να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Χαρακτηριστικό των ανθρώπων μας είναι η επιμονή στην ποιότητα και το πάθος για αποτελέσματα. Τα μέλη της ομάδας μας μετατρέπονται σε βασικά στελέχη των πελατών μας, κατανοώντας πλήρως τον τρόπο λειτουργίας, τους στόχους και τις ανάγκες τους αλλά παράλληλα διατηρώντας την πολυετή εμπειρία και γνώση της Multiplan Insurance Agency.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκε στην Νέα Αγχίαλο, Νομού Μαγνησίας το 1961 και τον Δεκέμβριο του 1984 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως «Ασφαλειομεσίτης», με εκπαιδευτή τον αείμνηστο Γιώργο Σκαλίγκο και μετά τον θάνατό του, το 1987, με τον Μιχάλη Πιατόπουλο στην Alico.

Από το 1988 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει σωρεία βραβεύσεων και επιτευγμάτων σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit Manager και Agency Manager (Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων) σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Μέλος του ΠΣΣΑΣ για 33 χρόνια, όπου και υπήρξε για ένα διάστημα αντιπρόεδρος.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της Multiplan Insurance Agency (MIA)..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννηθηκε στην Αθηνα το 1964 και ειναι πτυχιουχος Γεωλογιας του Παν/μιου Αθηνων απο το 1987.

Το 1994, μετα απο σεμιναρια ασφαλιστικου συμβουλου με την ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ (μετεπειτα AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ), γνωριζεται με το χωρο των ασφαλισεων ζωης, στον οποιο δραστηριοποιειται μεχρι σημερα, εχοντας συνεργασια με τις μεγαλυτερες ασφαλιστικες εταιρειες.

Το 1995 αποφοιτησε απο το μονοετες μεταπτυχιακο σεμιναριο MBA της ΕΕΔΕ,ενω απο το 1996 ειναι διευθυντης πωλησεων σε τεχνικη-εμπορικη εταιρεια.

Απο το 2011 ειναι συνεργατης της MULTIPLAN με στοχο την πληρεστερη εξασφαλιση του πελατη μετα απο μελετη και αξιολογηση πολλων προτασεων της ασφαλιστικης αγορας.

203

ΑΡΤΖΗ ΑΝΤΩΝΟΥΣΑΚΗ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Εργάστηκε για 20 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Από το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα της Multiplan ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτος του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Τεχνολογικού Ομίλου (ΑΚΤΟ), κλάδος Γραφιστών του τομέα Εφαρμοσμένων Καλών Τεχνών και του τμήματος εξειδίκευσης Computer Graphics D.T.P. με γενική επίδοση 8.5. Είναι κάτοχος του ''Diploma of Higher Education in Graphic Design", από το Middlesex University και έχει συνεργαστεί με ατελιέ γραφικών τεχνών και διαφημιστική εταιρία. Επίσης έχει υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των εκδόσεων και συγκεκριμένα στους εκδοτικούς οίκους: Πατάκης, Gutenberg, Τυπωθήτω.

Ωστόσο, οι δυσοίωνες συνθήκες των τελευταίων καιρών, την οδήγησαν στο χώρο των ασφαλίσεων στην προσπάθειά της να προτείνει στο στενότερο αλλά και ευρύτερο κύκλο της, λύσεις που εξασφαλίζουν την ευημερία και την ανύψωση της ποιότητας ζωής. Αυτό αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα τεχνικών πωλήσεων και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Απέκτησε πιστοποιητικό επιπέδου Α (ασφαλιστικός σύμβουλος) της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το 2011 εργάζεται ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στη Multiplan Insurance.

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αρ. μητρώου 321989.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΑΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971 και είμαι Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (B.Sc.), Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M.Sc.) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πάτρας. Επίσης είμαι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΛΑΕΚ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τουρισμού.

Από τον Ιούλιο του 2010 εργάζομαι ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με αντικείμενο την συμβουλευτική και την παροχή ασφαλιστικών λύσεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις στους κλάδους της προστασίας της ζωής, της εξασφάλισης της περιουσίας, της οικογένειας και της επιχείρησης. Παράλληλα εξειδικεύομαι και ως Επιχειρηματικός Σύμβουλος με αντικείμενο την παροχή συμβουλών management, marketing, πωλήσεων.

Έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το 1999 σε διάφορα ΙΕΚ, ΚΕΚ, Ενδοεπιχειρησιακή Kατάρτιση Στελεχών Επιχειρήσεων και στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης του ΟΤΕΚ στην Ανάβυσσο και μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΤΛΑΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας στην ειδικότητα Computer Science (B.Sc. Honours).

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές εταιρίες πληροφορικής ως Database – System Administrator από το 2002 έως το 2010. To 2010 εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην εταιρία Alico.

Είναι επίσης πιστοποιημένος σύμβουλος από την χρηματηστηριακή Alico ΑΕΔΑΚ για την πώληση χρηματοοικονομικών προϊόντων.Από το 2012 εργάζεται στην εταιρία Multiplan ως ανέξαρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.

ΔΗΜ. Κ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Σπούδασε στη Σχολή Θετικών Επιστημών / Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει Πτυχίο Ηλεκτρονικού Ραδιοτηλεοπτικών Εγκαταστάσεων και συσκευών 2ου βαθμού Άδεια εξασκήσεως Επαγγέλματος Ηλεκτρονικού από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Από το 2015 εργάζεται ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Σύμβουλος, ιδιοκτήτης γραφείου ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με διακριτική επωνυμία @insurances

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Από το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα της Multiplan υπό την καθοδήγηση του Συντονιστή και μέντορά του Γεώργιου Πετρίδη.

Αντικείμενό του είναι η παροχή ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία εξυπηρετούν τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ιδιώτη. Με την παρακολούθηση σεμιναρίων καθώς και με την διαρκή εκπαίδευση στόχος του είναι να παρέχει στους συνανθρώπους του μια εξατομικευμένη λύση που θα τους εξασφαλίσει τα πιο πολύτιμα για αυτούς αγαθά, υλικά και μή, για ένα πιο ασφαλές "αύριο".

 

Μαζί μας Συνεργάζονται οι...

  • Καραγιάννης Ανδρέας (Συνεργάτης πάνω από 25 χρόνια - Διατηρεί δικό του ασφαλιστικό πρακτορείο)
  • Λοράνδος Άγγελος Κοσμάς
  • Κεφάλας Ιωάννης
  • Μασούρη Ιωάννα (Διατηρεί δικό της ασφαλιστικό πρακτορείο στο Βέλο Κορινθίας)
  • Παππάς Γεώργιος
  • Πετρίδη Μαρίνα Θεοδώρα

Ασφαλιστικά Νέα

MULTIPLAN Insurance Agency Ασφαλίσεις Ολων των Κλάδων με τις Καλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες
Η Multiplan Insurance Agency (MIA) είναι μια εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης η οποία προσφέρει, με την εμπειρία 30 χρόνων των συνεργατών της, την δυνατότητα σχεδίασης λύσεων στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

MULTIPLAN INSURANCE AGENCY

Κατεχάκη 44, 11525 Αθήνα

210 67 20 495 - 210 67 20 483

+30 694 42 89 585

210 67 46 150

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.