MULTIPLAN Insurance Agency

Ασφαλιστικά Νέα

Εδώ θα βρείτε όλα τα Νέα για το χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλησης

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, το ίδιο και η καθημερινότητά μας. Πως θα αντιμετωπίζατε ένα απρόβλεπτο συμβάν, που δε θα μπορούσατε να αποφύγετε;

 

Σκεφτείτε για παράδειγμα το παιδί σας παίζοντας να πετάξει μια πέτρα, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, ή το κατοικίδιό σας να προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη σε έναν περαστικό, γιατί μπλέχτηκε στα πόδια του.

Και στις δύο περιπτώσεις θα ήσασταν ηθικά, αλλά πολύ περισσότερο νομικά, υποχρεωμένοι να αποκαταστήσετε τις ζημιές, επιβαρύνοντας οικονομικά τον οικογενειακό σας προγραμματισμό. Γιατί όμως να βρεθείτε σε αυτήν τη δύσκολη θέση ενώ μπορείτε να προστατέψετε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες;

Αποκτώντας μια τέτοια ασφάλεια αμέσως μεταφέρετε την ευθύνη για την εκτίμηση των υλικών ζημιών ή των σωματικών βλαβών όπως επίσης και τη κάλυψή τους στην ασφαλιστική σας εταιρεία, απαλλάσσοντάς σας από τυχόν έγνοιες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν από μια απροσεξία.

Και το σημαντικότερο; Το κόστος για μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης είναι πολύ χαμηλό ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Πιο αναλυτικά, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, σας παρέχει:

Άμεση Εξασφάλιση

Οι Ασφάλειες Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όχι μόνο τον ασφαλιζόμενο αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του (ή συγγενικά πρόσωπα), που διαμένουν στο ίδιο σπίτι, σε περίπτωση που προκαλέσουν Υλικές Ζημιές ή Σωματικές Βλάβες τρίτων.

Επιπλέον, υπάρχουν και καλύψεις που μπορούν να προστεθούν στη συμφωνία σας, οι οποίες σας προστατεύουν και σε περίπτωση ζημιάς που προκλήθηκε άθελά σας σε τρίτους από τα κατοικίδιά σας ή από τη χρήση ποδηλάτου.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την πρόκληση του ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρεία είναι σε θέση να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιάς, την αιτία και τέλος να αναλάβει τα έξοδα για την κάλυψή της μέχρι το ύψος των κεφαλαίων που έχετε επιλέξει να καλυφθείτε.

Οικονομία

Οι τιμές διαφέρουν στα διάφορα προγράμματα, καθώς διαμορφώνονται ανάλογα με το εύρος και το ύψος των καλύψεων που προσφέρουν, αλλά και τον αριθμό των ασφαλιζόμενων μελών. Μια βασική ασφάλιση ξεκινά στα €40 το χρόνο για ασφαλισμένο σε ηλικία 40 ετών με κεφάλαιο 10.000€, που είναι μια αρκετά συμφέρουσα τιμή αν αναλογιστεί κανείς ότι αντιστοιχεί σε μόλις 3€ το μήνα! Φυσικά εάν επιλέξετε και προαιρετικές καλύψεις το ασφάλιστρο θα αυξηθεί.

Ταχύτητα & Ευελιξία

Αν τελικά αποφασίσετε πώς θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και επιλέξετε να αποκτήσετε μια Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης για ιδιώτες να θυμάστε ότι πάντα σε συνεννόηση με την ασφαλιστική εταιρεία σας- ίσως μπορείτε να ορίσετε ένα μοντέλο χρονισμών της καταβολής του ασφαλίστρου που να σας βολεύει περισσότερο .

Αν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας και η λέξη «έκπληξη» σας είναι άγνωστη, μπορεί μια τέτοια επιλογή να μην έχει πολλά να σας προσφέρει. Αν όμως κάποιες εκπλήξεις εμφανίζονται που και που, και μάλιστα δεν περνάει από το χέρι σας το να τις αποτρέψετε, ίσως να αξίζει να εξερευνήσετε μια τέτοια λύση εξαφάνισης. Άλλωστε, μαθαίνοντας κάποια πράγματα λιγότερο γνωστά, κανείς δεν έχασε.

 

Πηγή: www.as-milisoume.gr


Ασφαλιστικά Νέα

MULTIPLAN Insurance Agency Ασφαλίσεις Ολων των Κλάδων με τις Καλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες
Η Multiplan Insurance Agency (MIA) είναι μια εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης η οποία προσφέρει, με την εμπειρία 30 χρόνων των συνεργατών της, την δυνατότητα σχεδίασης λύσεων στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

MULTIPLAN INSURANCE AGENCY

Κατεχάκη 44, 11525 Αθήνα

210 67 20 495 - 210 67 20 483

+30 694 42 89 585

210 67 46 150

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.